ριζότο με καπνιστή πέστροφα και άνηθο

Ριζότο με καπνιστή πέστροφα και άνηθο

Φρέσκο και ευωδιαστό ριζότο, που συνδυάζει άψογα την πέστροφα με τον άνηθο
Δεν υπάρχουν ακόμη αξιολογήσεις
χρόνος προετοιμασίας: 9 λεπτά
χρόνος μαγειρέματος: 22 λεπτά
συνολικός χρόνος: 31 λεπτά
βαθμός δυσκολίας: μεσαία
μερίδες: 2

Υλικά
  

  • 200 γρ ρύζι arborio
  • 100 γρ πέστροφα
  • άνηθος
  • ζωμός λαχανικών

Εκτέλεση
 

  • Σοτάρουμε το ρύζι, προσθέτουμε σταδιακά ζωμό και στο τέλος τη πέστροφα
Λέξη - κλειδί πέστροφα
Δοκιμάσατε τη συνταγή;αναφορά @gastronomyepirusgr ή ετικέτα #gastronomyepirus
Κύλιση στην κορυφή