Επιστροφή
Σύνδεσμος μέσω e-mail
Εκτύπωση
Εικόνα συνταγής
Ριζότο με καπνιστή πέστροφα και άνηθο
Φρέσκο και ευωδιαστό ριζότο, που συνδυάζει άψογα την πέστροφα με τον άνηθο
Δεν υπάρχουν ακόμη αξιολογήσεις
Εκτύπωση συνταγής
Αποστολή μέσω e-mail
Κοινοποίηση στο Facebook
χρόνος προετοιμασίας:
9
λεπτά
λεπτά
χρόνος μαγειρέματος:
22
λεπτά
λεπτά
συνολικός χρόνος:
31
λεπτά
λεπτά
βαθμός δυσκολίας:
μεσαία
μερίδες:
2
Υλικά
1x
2x
3x
▢
200
γρ
ρύζι arborio
▢
100
γρ
πέστροφα
▢
άνηθος
▢
ζωμός λαχανικών
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το ρύζι, προσθέτουμε σταδιακά ζωμό και στο τέλος τη πέστροφα
Λέξη - κλειδί
πέστροφα
Δοκιμάσατε τη συνταγή;
αναφορά
@gastronomyepirusgr
ή ετικέτα
#gastronomyepirus