Εκδηλώσεις

1η εκδήλωση γνωριμίας με την Ηπειρώτικη Γαστρονομία
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις ξεχωριστές συνταγές, που ετοίμασε η Ένωση Γαστρονομίας Ηπείρου, μαζί με τους σπουδαστές της Δημόσιας ΣΑΕΚ Ιωαννίνων, ενω ήδη 30 συνταγές «ταξιδεύουν» μέσω

Συνέντευξη τύπου για την 1η ενημερωτική εκδήλωση “Ηπειρώτικης γαστρονομίας: παρελθόν – παρόν & μέλλον”
Τριάντα συνταγές Ηπειρωτικής Γαστρονομίας παρουσιάζονται αύριο στην αίθουσα «Δ. Χατζής» Με την διοργάνωση αύριο Τετάρτη 2 Ιουλίου 2025, της ενημερωτικής εκδήλωσης, ολοκληρώνεται η πρώτη φάσης της εγχειρήματος για την «Ηπειρωτική

Ηπειρώτικη γαστρονομία: παρελθόν – παρόν & μέλλον
τόπος εκδήλωσης: αίθουσα πολιτιστικού χώρου “Δημήτρη Χατζή” ημερομηνία: Τετάρτη, 2 Ιουλίου & ώρα 20:00 Πρόγραμμα

Ηπειρώτικη γαστρονομία: Ανάδειξη της Αλυσίδας Αξίας του “Ορεινού Ηπείρου”
Ηπειρώτικη γαστρονομία: Ανάδειξη της Αλυσίδας Αξίας του “Ορεινού Ηπείρου” | 4 Απριλίου 2025 Οι συνεργαζόμενοι Φορείς της ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ με επικεφαλής την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ και συντονιστή το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (εργαστήριο Χημείας

Δημιουργία Ηπειρωτικής Γαστρονομίας με τη χρήση και ανάδειξη τοπικών προϊόντων αξίας
Δημιουργία Ηπειρωτικής Γαστρονομίας με τη χρήση και ανάδειξη τοπικών προϊόντων αξίας | 20 Μαρτίου 2025 Μνημόνιο συνεργασίας για την ανάδειξη της υψηλής προστιθέμενης αξίας των τοπικών παραδοσιακών τροφίμων, υπέγραψαν σήμερα έξι

Το “Κασκαβάλι Πίνδου” παράδειγμα ανάδειξης και προώθησης και άλλων ποιοτικών – τοπικών προϊόντων της Ηπείρου
Το “Κασκαβάλι Πίνδου” παράδειγμα ανάδειξης και προώθησης και άλλων ποιοτικών – τοπικών προϊόντων της Ηπείρου | 12 Νοεμβρίου 2024 Τα αποτελέσματα της εισαγωγής του τυριού «κασκαβάλι Πίνδου» στα καταστήματα εστίασης