Ογκρατέν πατάτας με κασκαβάλ
Κρεμώδες και χρυσαφένιο στον φούρνο, το απόλυτο comfort food της Ηπείρου
Υλικά
- 4 τεμ. πατάτες
- 200 ml κρέμα γάλακτος
- 150 γρ. κασκαβάλ
- μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
- Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες και στρώνουμε σε ταψί
- Προσθέτουμε κρέμα και τυρί και ψήνουμε 45' στους 180°C
Σημειώσεις
Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες, στρώνουμε σε ταψί, προσθέτουμε κρέμα και τυρί, ψήνουμε 45' στους 180°C.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;αναφορά @gastronomyepirusgr ή ετικέτα #gastronomyepirus