Ογκρατέν πατάτας με κασκαβάλ

Ογκρατέν πατάτας με κασκαβάλ

Κρεμώδες και χρυσαφένιο στον φούρνο, το απόλυτο comfort food της Ηπείρου
Δεν υπάρχουν ακόμη αξιολογήσεις
χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
χρόνος μαγειρέματος: 35 λεπτά
συνολικός χρόνος: 45 λεπτά
βαθμός δυσκολίας: εύκολη
μερίδες: 2

Υλικά
  

  • 4 τεμ. πατάτες
  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • 150 γρ. κασκαβάλ
  • μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση
 

  • Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες και στρώνουμε σε ταψί
  • Προσθέτουμε κρέμα και τυρί και ψήνουμε 45' στους 180°C

Σημειώσεις

Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες, στρώνουμε σε ταψί, προσθέτουμε κρέμα και τυρί, ψήνουμε 45' στους 180°C.
Λέξη - κλειδί κασκαβάλ Πίνδου, πατάτα Χρυσοβίτσας
Δοκιμάσατε τη συνταγή;αναφορά @gastronomyepirusgr ή ετικέτα #gastronomyepirus
Κύλιση στην κορυφή