Επιστροφή
Σύνδεσμος μέσω e-mail
Εκτύπωση
Εικόνα συνταγής
Σημειώσεις
Ογκρατέν πατάτας με κασκαβάλ
Κρεμώδες και χρυσαφένιο στον φούρνο, το απόλυτο comfort food της Ηπείρου
Δεν υπάρχουν ακόμη αξιολογήσεις
Εκτύπωση συνταγής
Αποστολή μέσω e-mail
Κοινοποίηση στο Facebook
χρόνος προετοιμασίας:
10
λεπτά
λεπτά
χρόνος μαγειρέματος:
35
λεπτά
λεπτά
συνολικός χρόνος:
45
λεπτά
λεπτά
βαθμός δυσκολίας:
εύκολη
μερίδες:
2
Υλικά
1x
2x
3x
▢
4
τεμ.
πατάτες
▢
200
ml
κρέμα γάλακτος
▢
150
γρ.
κασκαβάλ
▢
μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες και στρώνουμε σε ταψί
Προσθέτουμε κρέμα και τυρί και ψήνουμε 45' στους 180°C
Σημειώσεις
Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες, στρώνουμε σε ταψί, προσθέτουμε κρέμα και τυρί, ψήνουμε 45' στους 180°C.
Λέξη - κλειδί
κασκαβάλ Πίνδου, πατάτα Χρυσοβίτσας
Δοκιμάσατε τη συνταγή;
αναφορά
@gastronomyepirusgr
ή ετικέτα
#gastronomyepirus