Τυροπιτάκια με κασκαβάλ και θυμάρι

Τυροπιτάκια με κασκαβάλ και θυμάρι

Τραγανά πιτάκια με πλούσια γέμιση κασκαβάλ και άρωμα φρέσκου θυμαριού
Δεν υπάρχουν ακόμη αξιολογήσεις
χρόνος προετοιμασίας: 17 λεπτά
χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά
συνολικός χρόνος: 37 λεπτά
βαθμός δυσκολίας: μεσαία
μερίδες: 4

Υλικά
  

  • σφολιάτα
  • 200 γρ. κασκαβάλ τριμμένο
  • 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
  • 1 τεμ. αυγό

Εκτέλεση
 

  • Κόβουμε τη σφολιάτα σε τετράγωνα, γεμίζουμε με τυρί και θυμάρι, κλείνουμε και ψήνουμε στους 180°C για 20'
Λέξη - κλειδί κασκαβάλ Πίνδου
Δοκιμάσατε τη συνταγή;αναφορά @gastronomyepirusgr ή ετικέτα #gastronomyepirus
Κύλιση στην κορυφή