Παραδοσιακή αρνίσια σούπα με ορεινό Ηπείρου
Ζεστή, παραδοσιακή σούπα με πλούσιο ζωμό και κομμάτια αρνιού (γιουβαλάς Ηπείρου)
Δεν υπάρχουν ακόμη αξιολογήσεις
χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά λεπτά χρόνος μαγειρέματος: 4 ώρες ώρες 5 λεπτά λεπτά συνολικός χρόνος: 4 ώρες ώρες 30 λεπτά λεπτά
Βράζουμε το αρνί σε κατσαρόλα για 1,5 - 2 ώρες. Ξαφρίζουμε καλά
Προσθέτουμε καρότα και σέλινο ψιλοκομμένα
Ρίχνουμε το ρύζι και βράζουμε άλλα 15-20 λεπτά
Χτυπάμε τα αυγά με λεμόνι και ενώνουμε με λίγο ζωμό για να μην κόψει. Τα ρίχουμε πίσω στη σούπα
Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί
Λέξη - κλειδί ορεινό Ηπείρου