Επιστροφή
Σύνδεσμος μέσω e-mail
Εκτύπωση
Εικόνα συνταγής
Κότσι ορεινού Ηπείρου γάστρας με χόρτα
Δεν υπάρχουν ακόμη αξιολογήσεις
Εκτύπωση συνταγής
Αποστολή μέσω e-mail
Κοινοποίηση στο Facebook
χρόνος προετοιμασίας:
20
λεπτά
λεπτά
χρόνος μαγειρέματος:
45
λεπτά
λεπτά
συνολικός χρόνος:
1
ώρα
ώρα
5
λεπτά
λεπτά
βαθμός δυσκολίας:
δύσκολη
μερίδες:
3
Υλικά
1x
2x
3x
▢
1,2
κιλό
αρνί (σπάλα ή στήθος)
▢
1
κιλό
άγρια χόρτα (σέσκουλα, μυρώνια, καυκαλήθρες)
▢
1
τεμ.
μεγάλο ξερό κρεμμύδι
▢
1/2
φλιτζάνι
ελαιόλαδο
▢
2
τεμ.
αυγά
▢
χυμός από 2 λεμόνια
▢
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το αρνί σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει
Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σοτάρουμε
Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό, σκεπάζουμε και σιγομαγειρεύουμε για 1 ώρα
Προσθέτουμε τα χόρτα χοντροκομμένα και μαγειρεύουμε άλλα 20-30 λεπτά
Χτυπάμε τα αυγά με χυμό λεμονιού και δένουμε τη σάλτσα (κατεβάζουμε από τη φωτιά πριν το προσθέσουμε)
Λέξη - κλειδί
ορεινό Ηπείρου
Δοκιμάσατε τη συνταγή;
αναφορά
@gastronomyepirusgr
ή ετικέτα
#gastronomyepirus