Κασκαβάλ: ανακατεύουμε πολύ καλά το αλεύρι με το καλαμποκάλευρο. Βουτάμε μέσα σε κρύο νερό τις φέτες του τυριού και την περνάμε από το μείγμα με τo αλεύρι. Στη συνέχεια, την βουτάμε εκ νέου στο νερό και την περνάμε ξανά στο μίγμα των αλεύρων. Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο σε μέτρια φωτιά και τηγανίζουμε τις φέτες γραβιέρας, μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα. Μεταφέρουμε το σαγανάκι σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
Παράλληλα τηγανίζουμε τα αυγά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.
Φρυγανίζουμε τις φέτες του ψωμιού στον φούρνο στους 180°C για 5-6 λεπτά.
Για να στήσουμε το πιάτο αλείφουμε το φρυγανισμένο ψωμί με το smash avocado, προσθέτουμε από πάνω το σαγανάκι και στην κορυφή το αυγό.
Σαλάτα: κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση, μαρινάρουμε με τα υπόλοιπα υλικά και γαρνίρουμε το πιάτο.
Σημειώσεις
Πολτοποιούμε το αβοκάντο με ένα πιρούνι, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.