Κόβουμε το τυρί σε μπαστουνάκια με πάχος 1 εκατοστό και τυλίγουμε με το κανταΐφι σε σφιχτά ρολάκια. Αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουμε όλες τις παρασκευές
Για τη μαρμελάδα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι όλα τα υλικά και βράζουμε μέχρι να λιώσε ιη ζάχαρη και να πήξει ελαφρώς η μαρμελάδα στη συνέχεια αφήνουμε να κρυώσει
Για να καραμελώσουμε τα καρύδια λιώνουμε σε ένα μικρό τηγάνι τη ζάχαρη μέχρι να γίνει καραμέλα και στη συνεχεία ρίχνουμε την καρυδόψιχα και αποσύρουμε από τη φωτιά, μόλις κρυώσουν τα σπάμε σε μικρότερα κομμάτια
Πριν το σερβίρισμα ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο σε ένα βαθύ τηγάνι μέχρι να κάψει αρκετά και ρίχνουμε τα ρολάκια να τηγανιστούν μέχρι να πάρουν ένα ξανθό χρώμα και να λιώσει το τυρί στο κέντρο. Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για να τραβήξει τα λάδια και σερβίρουμε σε πιάτο ρίχνοντας πάνω από κάθε ρολό 1 κουταλιά μαρμελάδα και λίγα καρύδια.